Seguir la tradició i explorar la innovació. Un celler familiar petit situat a la vall de Barcedana, al nord del Montsec de Rúbies, que busca per sobre de tot la sinceritat dels vins . Que siguin un mirall del paisatge i del microclima mediterrani privilegiat de muntanya, amb contrastos tèrmics dia-nit que afavoreixen les maduracions lentes i donen com a resultat vins frescos. Intervenció mínima a la vinya i al celler per conservar la franquesa varietal amb accent pirinenc. Cultiven sémillon, riesling, muscat d’alexandria, merlot, sirà i brocada, demostrant la riquesa varietal de la zona. Aquesta última – procedent del trepat- dona singularitat i identitat al celler, amb vins amables i lleugers que suma matisos de puresa quan es vinifica en l’àmfora. Un celler que evidencia la microdiversitat de vins pallaresos que no deixen de resseguir el fil de la història.
Responsable: Sílvia Roca (Miquel Roca va ser el fundador fa al voltant de 30 anys).
Adreça
C/ Únic, s/n. 25639.
Sant Cristòfol de la Vall
Gavet de la Conca – Pallars Jussà
625 80 89 89
Varietats
Brocada, Merlot, Sirà, Muscat d’Alexandria, Sémillon, Riesling