Activitats dels Cellers

Celler Terrer de Pallars

Celler Terrer de Pallars

Tast de 3 vins i degustació gastronòmica de productes del territori: xolís, formatge, coca de recapte. Visita guiada a les vinyes amb explicació sobre el celler i la finca.

Celler Sauvella

Visita guiada que acaba a la botiga amb un tast de 3 vins. Un més bàsic, un de gama mitja i un alta-premium.

Celler El Vinyer

Experiència gastronòmica de maridatge de vins amb la gastronomia típica del Pallars basada en els productes agroalimentaris locals.

Celler Cota 730

Passejada entre vinyes que finalitza amb un tast dels 2 vins del celler i degustació gastronòmica de productes del territori: formatge, embotit, coca de recapte…

Celler Vila Corona

Visita guiada al celler i la vinya amb explicació completa sobre l’elaboració del vi, la finca i el territori. Inclou el tast d’un vi.

Celler El Vinyer

Visita guiada que inclou la vinya i el celler. Finalitza amb un tast de vins que normalment inclou totes les referències del celler (les que hi hagi disponibles).

Celler Miquel Roca

Tast de 4 vins i degustació gastronòmica de productes del territori: xolís, formatge, coca de recapte. Visita guiada a les vinyes amb explicació sobre el celler i la finca.

Celler Batlliu de Sort

Recorregut per les vinyes d’1km i dificultat fàcil a una altitud d’entre 850 i 950m. L’itinerari és circular amb punt d’inici i final a la borda, permet gaudir del paisatge de vinyes d’alta muntanya i conèixer la vinya i les varietats de raïm a través de cartells informatius. Finalment es fa un tast de 4 vins.

Mapa d'Activitats

Scroll to Top