FITXA DEL VI
Blanc
Celler: Celler Miquel Roca

Tipus: Blanc
Varietats: Muscat d’Alexandria 50%, sémillon 30% i riesling 20%
Maridatge: Aperitius
Amanides
Peixos
Vi blanc elaborat amb muscat d’Alexandria, sémillon i riesling. Criança de quatre mesos amb les mares. No ha estat filtrat.
Notes de tast
Vista: Groc palla, net i brillant. Nas: Fruita blanca com la pera, i tocs de pinya i de mel. Notes subtils de flors blanques. Boca: Suau i fresc gràcies a una bona acidesa que no està excessivament marcada. Untuós i amb un post-gust llarg. La fruita es percep molt en boca.
Per saber-ne més…
Verema manual i selecció a la vinya. Premsat directe i fermentació alcohòlica en acer inoxidable en el cas del Sémillon i el Riesling, i en el cas del Muscat d’Alexandria ha tingut una maceració amb les pells a 9ºC d’una setmana. La fermentació ha tingut lloc amb els mateixos llevats provinents del raïm. Ha tingut una criança de quatre mesos amb les seves mares. No ha estat filtrat.