El celler pren el nom de la zona coneguda com “els vinyers de Fígols”, on durant dècades els veïns del poble van mantenir el conreu de la vinya. Un projecte familiar de petita producció que és llavor del ressorgiment enològic al Pallars, un paradís semi verge amb més dificultats logístiques que altres regions de vi, però amb el valor incalculable que imprimeix el paisatge pirinenc. Els vins son una mescla de fortalesa i caràcter, definits per la vegetació frondosa i exuberant que conviu amb la vinya. Merlot, macabeu i garnatxa blanca treballades en ecològic en un procés semi artesanal d’elaboració al celler que és a tocar de la vinya. El contrast tèrmic dia-nit permet obtenir un raïm d’alta qualitat per a l’elaboració de vins molt frescos. Ho son tant la gamma més jove i vibrant com la de més solera i quietud. En els seus vins s’hi endevina l’energia natural de l’alta muntanya.
Responsable: Eva Carmona
Adreça
C-1311 Km.20
Fígols de Tremp
Tremp – Pallars Jussà
675 14 45 13
Varietats
Merlot , Macabeu, Garnatxa Blanca