FITXA DEL VI

Taleia brisat

Tipus: Blanc
Varietats: Sauvignon blanc i sémillon
Maridatge: 

Vi blanc cupatge de sauvignon blanc i sémillon, sense sulfits ni antioxidants. Vinificat en part en cups de pedra del segle XII i criança en bótes de fusta durant 12 mesos mínim.

Notes de tast

Vista: De color groc palla lleuger Nas: Notes de vainilla, codony i albercoc. Boca: Fi i sedós, entrada amb nervi i un final llarg i salí. Notes de pera. Aquest vi pot desenvolupar sediments, degut a la manca de clarificació. Com que no porta sulfits, cal conservar-lo en un espai fresc a fi d’evitar evolucions no desitjades. Gràcies a la seva acidesa tindrà un envelliment millor que la mitjana de vins naturals, sempre i quan es guardi en condicions i circumstàncies recomanades.

Per saber-ne més…
Verema manual en caixes de 10 quilos de raïm procedent únicament de la mateixa finca. Tot el vi s’ha elaborat tenint cura que fos llevat autòcton, una part ha estat fermentat en cups de pedra del segle XII i la resta en tines d’acer inoxidable. Tot el vi ha tingut una criança en bóta d’uns 12 mesos. No s’han afegit ni sulfits ni antioxidants de cap mena.

Scroll to Top