FITXA DEL VI
Mas Garcia Muret
Celler: Celler Mas Garcia Muret

Tipus: Negre
Varietats: Cabernet sauvignon 60% i ull de llebre 40%
Maridatge:
Vi negre cupatge de cabernet sauvigon i ull de llebre. Fermentació malolàctica i criança en bótes noves de roure francès.
Notes de tast
Color cirera picota amb interior granat. Aromes a fruites madures vermelles i negres de bosc. Intens i persistent. En boca és saborós, fruitós i expressiu. Sabor final a gerds i mores negres.
Per saber-ne més…
Selecció manual del raïm a la vinya. Verema en caixes de 20 quilos. Segona selecció a la taula de triatge. Desrapat i maceració a temperatura controlada en dipòsits d’acer inoxidable (100hL) durant uns 15 dies. Fermentació amb llevats seleccionats. Premsat natural per gravetat. La fermentació malolàctica i la criança es fan en bótes noves de roure francès. S’embotella al celler.